de stokerij en omgeving

Gemeente Oosterzele opent rouwregister voor Ludo Lampaert

Ludo was de bezieler van de historische stokerij Van Damme in Balegem

N.a.v. het plotse overlijden van Ludo Lampaert besliste Gemeente Oosterzele een rouwregister te openen. Ludo was de bezieler van de historische stokerij Van Damme in Balegem. Daarmee was hij ambassadeur van een lokaal product dat de gemeentegrenzen ver overstijgt en zo zette hij Oosterzele op de kaart.

Wie dat wenst, kan het rouwregister ondertekenen aan de onthaalbalie van GC De Kluize (Sportstraat 3). Dat kan van maandag t.e.m. woensdag van 8.30 tot 16 uur — op maandagavond van 18 tot 20 uur — donderdag & vrijdag van 8.30 tot 20 uur. Het is — gelet op de coronamaatregelen — aangewezen een eigen balpen mee te brengen.

Er is ook mogelijkheid tot online condoleren via https://www.dezandkorrel.com/rouwbetuigingen/Lampaert-Ludo-731/

 

Gemeente Oosterzele betuigt zijn oprechte medeleven aan de familie, vrienden, kennissen van Ludo.

X