Juliette Cousserier uit Sint-Maria-Oudenhove honderdste verjaardag!

Vandaag vierde Juliette Cousserier haar honderdste verjaardag in RVT St.-Franciscus  in Opbrakel. Ze werd geboren op 10 september 1920 in St.-Maria-Oudenhove. In 2017 mocht Juliette Cousserier zich op haar 97ste nog de oudste cafébazin noemen, met een actieve dienst van 62 jaar op de teller. Van 1955 tot 2017 stond ze achter de toog van café Ten Bosse in Sint-Goriks-Oudenhove.  Juliette heeft ook nog vier kleinkinderen en zes achterkleinkinderen.

Samen met  dochter Leona Meynaert en zoon  Philippe Van Maldergem werd de gemeentelijke overheid ontvangen. De gebruikelijke geschenken werden er overhandigd tijdens een mini-feestje.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X