SONY DSC

Een coronageval bij SK Munkzwalm betekent forfaitscore van 5-0 voor Vis é

DERDE RONDE BEKER VAN BELGIE

Men keek er naar uit bij eerste provincialer SK Munkzwalm om de derde ronde van de Beker van Belgi ë  te betwisten op het veld van Vis é. (Wezet)

Corona besliste er evenwel anders over vertelt bestuurslid Marleen Denijs. “Er was immers één speler die positief had getest op corona. De ganse ploeg is ondertussen getest en het blijft bij dit ene geval. Deze speler zit momenteel   in quarantaine.  De bekermatch werd geannuleerd en er is geen mogelijkheid om deze match op een andere datum te spelen.   Vis é gaat hierdoor naar de volgende ronde zonder   te spelen.

Het bekeravontuur voor SK Munkzwalm eindigt zo bruusk.”

Hoe het verder moet met de competitie voor SK   is vandaag nog niet gekend.

SONY DSC

 

X