Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Besmetting met COVID-19 bij begeleider kinderdagverblijf Zonnestraal vastgesteld


Geraardsbergen. In het kinderdagverblijf ‘Zonnestraal’ is bij een begeleider een besmetting met COVID-19 vastgesteld. Na contact met artsen van Zorg en Gezondheid en de Eerstelijnszone wordt het kinderdagverblijf conform de richtlijnen voor een periode van 14 dagen gesloten.   Alle ouders werden geïnformeerd over de te nemen maatregelen.  De betrokken begeleiders worden getest en gaan 14 dagen in quarantaine.

X