De fietsverbinding tussen het Hoeksken en het dorp Oosterzele krijgt nieuwe signalisatieborden

Gemeente Oosterzele blijft zich inzetten op het promoten van deze fietsnetwerken.

De fietsverbinding tussen het Hoeksken in Scheldewindeke, via Hettingen en site De Kluize richting dorp van Oosterzele werd in de maand september voorzien van duidelijke signalisatieborden.   Tijdens het relanceweekend 2.0 Oosterzele wandelt en fietst bleek deze verbinding nog onvoldoende gekend bij onze inwoners. De verbinding is echter een mooi en veilig alternatief voor de gewestweg N415 (Windekekouter en Pelgrim).

Daarnaast zal Oosterzele ook de al gerealiseerde fietsverbindingen extra signaleren om zo de fietser naar de veiligste fietsweg te leiden. Een voorbeeld daarvan is de ‘oude tramroute’ van Oosterzele naar Sint-Lievens-Houtem. Gemeente Oosterzele zal daar ook het initiatief nemen om de buurgemeenten te stimuleren hun fietsverbindingen extra aan te duiden.

X