Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Bermbrand aan spoorweg te Schendelbeke


Schendelbeke. Deze namiddag brak er om nog onbekende reden een bermbrand langsheen de spoorweg te Schendelbeke uit. Aan de spoorweg zijn sinds enkele dagen werken aan de gang. De brandweer was snel ter plaatse en kon via een voetweg langsheen de spoorweg de brand vlug bereiken. De brand was door het snelle optreden van de brandweer snel onder controle.

Julien Borremans

X