Brakel bekert verder – Renaissance Mons 44 – K.OLSA Brakel: 0 – 1

Opnieuw een uitwedstrijd voor OLSA in de Crocky Cup, en opnieuw een overwinning.

De eerste speelhelft had weinig om het lijf, echt doelgevaar was er niet. Een gele kaart voor bezoeker Ringoot was het enige noemenswaardige feit, de 0-0 aan de rust was dus een logische tussenstand.

Tijdens de pauze bleef Desmet in de kleedkamer, Denis kwam in.

De tweede helft was van een beter niveau. Al na enkele minuten liet de ref verder spelen na een handsbal van een thuisverdediger. Enkele minuten later ging de bal echter wel op de stip. OLSA aanvaller Nelis werd foutief onderuit gehaald en het was Nelis zelf die de elfmeter tegen de netten schoot, 0-1 na 58’. Een paar minuten later een mogelijkheid voor de thuisploeg na een vrije trap, de stand bleef ongewijzigd. Een halfuur ver in de tweede periode pakte thuisspeler Cordaro na een schwalbe zijn tweede gele kaart, de thuisploeg moest dus met tien verder. Brakel speelde het slim en kwam niet echt meer in de problemen. D’Hondt en Schelstraete kwamen nog in voor Appiah en Deryck, de zege kwam niet meer in gevaar.

Komende woensdag gaat de reguliere competitie eindelijk van start, OLSA ontvangt Zelzate.

R 18.

X