N-VA Zottegem stelt nieuw gemeenteraadslid voor

Tijdens de gemeenteraad van maandag 21 september legt Samuel Paul de eed af als nieuw gemeenteraadslid voor N-VA.

Samuel Paul vervangt Joke Rossel. Joke neemt ontslag uit de gemeenteraad om puur persoonlijke redenen. “Ik kon niet meer genoeg tijd vrijmaken om mijn werk als gemeenteraadslid ten gronde uit te voeren.”

Het was met pijn in het hart dat Joke Rossel deze beslissing nam.

Joke Rossel: “Het is hoe dan ook geen makkelijke keuze geweest, maar ik ben er van overtuigd dat Samuel mij waardevol en vol goesting zal vervangen.”

Samuel Paul deed tijdens de vorige legislatuur al ervaring op in het OCMW. “Ik zal elke kans aangrijpen om mijn schouders mee te zetten onder tal van projecten, zeker op vlak van sport, openbare werken en lokale economie.”

Samuel maakt ook al jaren deel uit van de Zottegemse N-VA ploeg. Sinds enkele jaren woont hij met zijn vrouw op de nieuwe verkaveling achter het ziekenhuis. Ze verwachten elk moment hun eerste kindje. Zijn hoogzwangere vrouw woonde vol trots de eedaflegging bij. Al kondigde de voorzitter aan dat het elk moment kon gebeuren en hij zijn eerste gemeenteraad misschien niet helemaal ging kunnen uitzitten.

Nochtans heeft Samuel al direct een bijkomend punt laten toevoegen aan de gemeenteraad. Hij pleit ervoor om het systeem van de uitgebreide terrassen voor de horeca door te trekken over de winter tot heuse winterterrassen.  

Joke zegt de politiek niet echt vaarwel. Om op de hoogte te blijven en de voeling met de Zottegemse politiek te bewaren blijft zij actief als bestuurslid van de Zottegemse N-VA — afdeling. “Ook vanuit het bestuur kan ik mijn steentje bijdragen om de bestuursploeg te ondersteunen.

                                     

X