Directeur Marc Ghyselinck van het Groene Lilare met pensioen

Gisteren is directeur Marc Ghyselinck met pensioen gegaan. Met een oude Citro ën DS werd hij overal rond gevoerd   waar hij samen met directeur Thierry Rouckhout directeur was.

Als afscheidscadeau gaf Marc in elke vestigingsplaats een zak met ballen. Marc werd in 1989 directeur nadat hij in 1987 het diploma hoger opvoedkundige studi ën behaalde.

Sinds 2003 leidde Marc samen met collega Thierry 6 scholen. Het gaat om zijn thuisschool St.-Maria-Latem. Verder kwamen daar Michelbeke, Opbrakel, Zegelsem, ’t Kasteeltje in Oudenhove en Elst bij.

Marc: ” Ik ben bijzonder dankbaar aan de zusters en aan ons schoolbestuur dat ik deze kans heb gekregen om mij ten volle te kunnen ontplooien ten dienste van deze vestigingen. De vele leerkrachten die zich hebben ingezet alsof het een zelfstandige zaak was en de vele vrijwilligers ben ik bijzonder dankbaar voor de tomeloze inzet om sterke kwaliteit te bieden. Hierdoor is ons leerlingenaantal door de jaren heen enorm gestegen. Onze samenwerking met St.-Barbaracollege van Zottegem ( scholengemeenschap De Vlaamse Ardennen) vond ik een schitterend huwelijk met als coördinerend directeur Marc De Groote. Dank aan iedereen die met mij graag heeft samengewerkt en ook zij die mij in moeilijke tijden hebben gesteund.”

P.S. Als blijk van dank overhandigde ik in naam van Gezinsbond In de Rand (Elst-Michelbeke-Zegelsem) een geschenk aan directeur Marc voor ons steeds gastvrij te ontvangen in de infrastructuur in Zegelsem waardoor we de Kasseifeesten kunnen organiseren. Dit jaar kon het niet door de corona maar tijdens de volgende editie in 2021 wordt Marc een blikvanger tijdens de expo in september .”

 

 

X