Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Herfststorm Odette zorgt voor omgewaaide boom op de Gentse Steenweg


Geraardsbergen. Herfststorm Odette zorgt voor wateroverlast, omgewaaide bomen en afgewaaide takken op de weg, waardoor het verkeer soms werd gehinderd. De brandweer van Geraardsbergen moest al verschillende keren uitrukken voor wateroverlast en om takken en bomen van de weg te halen. Deze nacht viel een boom na aanhoudende rukwinden op de Gentse Steenweg te Ophasselt. Het verkeer kon ternauwernood passeren.

Julien Borremans

X