Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Bezoek aan Markt in Zottegem kan je prijs twv 250 euro opleveren

De stad Zottegem heeft zich ingeschakeld in de ‘Week van de Markt’ van de provincie Oost-Vlaanderen en organiseert een wedstrijd waarbij je een weekendje weg in Oost-Vlaanderen kan winnen ter waarde van 250 euro.

Het is de eerste keer dat stad Zottegem deelneemt aan het initiatief. Schepen van Middenstand Evelien De Both (N-VA) legt uit waarom en hope de wedstrijd in elkaar zit.

“We willen hiermee onze wekelijkse dinsdagmarkt extra in de kijker zetten en de consument bewust maken van het aanbod en beleving op de markt. Op twee dinsdagen, 29 september en 6 oktober, zullen de marktkramers tijdens de wekelijke markt in het centrum hun klanten bedanken en spaarkaarten verdelen. Onze inwoners kunnen dan stempels verzamelen en drie stempels zijn voldoende om een volle spaarkaart te hebben. De volle spaarkaarten kunnen afgegeven worden aan het standje van de dienst economie dat tijdens de dinsdagmarkt van 6 oktober zal aanwezig zijn. Uit alle volle spaarkaarten wordt dan één winner getrokken die een weekendje weg in Oost-Vlaanderen ter waarde van 250 euro wint.”

 

X