Hedwin De Clercq: “We volgen de weg die Conner Rousseau heeft uitgestippeld.”

Onze partij is niet onthoofd maar is ontwormd

Gisteren brachten we een artikel met heel wat heisa rond de Brakelse SP.a. Heel wat bestuursleden namen ontslag.  We vroegen om een reactie van Hedwin De Clercq die jaren het voortouw heeft genomen binnen de Brakelse SP.a.

Hedwin De Clercq: ” Dat er enkele mensen ontslag nemen of zich geen kandidaat meer stellen voor een volgend bestuur is een normale gang van zaken binnen  een partij . Johan Thomas is met  pensioen in de politiek en Mirella  had gepland om te stoppen.  Zij heeft heel veel voor onze afdeling betekent waarvoor dank. .
Onze partij is zeker  niet onthoofd  maar is  wel ontwormd en dat is een positieve zaak .
Binnenkort gaan  we een nieuw bestuur  kiezen. Dan zal duidelijk worden dat we ook de weg willen volgen die onze Conner wil uitstippelen.
Ter info, in tegenstelling  tot wat de mensen die ontslag hebben genomen zeggen  zullen we nooit met het Vlaams belang samenwerken in Brakel. Hun standpunten liggen te ver op bepaalde zaken van de onze.  We gebruiken echter wel ons gezond verstand ………..

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X