Hedwin De Clercq: “We volgen de weg die Conner Rousseau heeft uitgestippeld.”

Onze partij is niet onthoofd maar is ontwormd

Gisteren brachten we een artikel met heel wat heisa rond de Brakelse SP.a. Heel wat bestuursleden namen ontslag.   We vroegen om een reactie van Hedwin De Clercq die jaren het voortouw heeft genomen binnen de Brakelse SP.a.

Hedwin De Clercq: ” Dat er enkele mensen ontslag nemen of zich geen kandidaat meer stellen voor een volgend bestuur is een normale gang van zaken binnen   een partij . Johan Thomas is met   pensioen in de politiek en Mirella   had gepland om te stoppen.   Zij heeft heel veel voor onze afdeling betekent waarvoor dank. .
Onze partij is zeker   niet onthoofd   maar is   wel ontwormd  en dat is een positieve zaak .
Binnenkort gaan   we een nieuw bestuur   kiezen. Dan zal duidelijk worden dat we ook de weg willen volgen die onze Conner wil uitstippelen.
Ter info, in tegenstelling   tot wat de mensen die ontslag hebben genomen zeggen   zullen we nooit met het Vlaams belang samenwerken in Brakel. Hun standpunten liggen te ver op bepaalde zaken van de onze.   We gebruiken echter wel ons gezond verstand ………..