Oudercomité schenkt 5.000 euro aan VBS Grotenberge

De Vrije Basisschool Grotenberge heeft een cheque van 5.000 euro ontvangen van het oudercomité van de school.

Een groot bedrag als je bedenkt dat een groot deel van de schoolactiviteiten waaruit het oudercomité inkomsten kan puren wegens corona werden afgelast. De cheque werd door uittredend voorzitter van het zogenaamde ‘GOC’ – Grotenbergse OuderComité Lieven Vijls en secretaris Stijn Eeckhout aan directeur Christ Meuleman overhandigd. De fakkel van het voorzitterschap werd doorgegeven aan Tom De Lange. Katrien De Clercq zal de functie van secretaris waarnemen. De school gaat met de gift 55 Tablets en Chromebooks aankopen om op die manier zijn ‘digitale park’ uit te breiden.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X