Curieus Lierde

CURIEUS-Lierde annuleert haar jaarlijkse geschenkenbeurs.

De negende Curieus Geschenkenbeurs die op 12 en 13 december 2020 zou doorgaan in OC De Lier wordt geannuleerd.

Zoals men weet is het door de heropflakkering van het coronavirus van vitaal belang om sociaal contact te beperken en te voorkomen dat mensen in groepen bijeenkomen. Daarom hebben we, na lang beraad, de moeilijke beslissing genomen om onze Curieus Geschenkenbeurs 2020 te annuleren.” wist Curieus bestuurslid Tamara De Geeter te vertellen.

“Hoewel we snappen dat dit voor velen en vooral dan voor de exposanten teleurstellend kan zijn hopen we dat iedereen de beslissing die we nemen om jullie en onze medewerkers te beschermen kan begrijpen. Laat ons hopen dat er volgend jaar een “nieuw normaal” is waarbinnen het wel weer lukt om onze geschenkenbeurs te organiseren.” voegde Curieus voorzitter Stijn Van der Bruggen er nog aan toe.

Bijkomende info kan men steeds bekomen bij de secretaris Bert Wastyn op het nr. 055/42 43 35 of via mail   bert@wastyn.be