Pompoenhoeve zorgt voor Halloween pompoen-versiering in Zottegem en deelgemeenten

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat er voor Wandelclub Egmont niets anders opzat dan zijn super populaire Halloweentocht af te gelasten, maar dankzij de Pompoenhoeve zal er desondanks toch wat halloweensfeer op te snuiven zijn in Zottegem en deelgemeenten.

De pompoenhoeve zorgt er jaarlijks voor dat de Halloween tocht van Wandelclub Egmont, die telkens duizenden deelnemers lokt, honderden pompoenen langs het parcours en aan de tussenpunten te zien zijn. Omdat die pompoenen ook dit jaar werden gekweekt, besloot de Pompoenhoeve, hierbij gesteund door de stad Zottegem, om ze te gebruiken om Zottegem en deelgemeenten toch iets of wat in de sfeer van Halloween onder te dompelen. Vandaag werd gestart met de deelgemeenten. Vanaf volgende week is Zottegem en centrum aan de beurt.