Vandaag en morgen: ‘Ali Baba en zijn 40 rovers’ van Zottegem Winkelcentrum + win een auto

Vandaag en morgen organiseren de handelaars van Zottegem Winkelcentrum een Herfst Opendeurdag met een kleurrijk aangekleed winkelcentrum in het teken van ‘1001 nachten’ en ‘Ali Baba en zijn 40 rover’. Een bezoekje waard voor wie gezellig wil winkel dus én vergeet ook niet dat je vanaf vandaag je spaarkaart kan vullen waarmee je kans maakt op het winnen van een auto.

“Tijdens het Herfst Opendeurweekend zijn winkels zowel op zaterdag als zondag open en het  centrum wordt autovrij gemaakt” zegt  schepen van Middenstand Evelien De Both (N-VA). “Alle leden-handelaars van de vzw Zottegem Winkelcentrum werden opgeroepen om hun winkel aan te kleden in het thema van 1001 Nachten. Het zal dus bijzonder sfeervol zijn in een sprookjesachtig centrum. Iedereen van harte welkom om de sfeer in ons stadscentrum op te snuiven en natuurlijk ook om aankopen te doen. Uiteraard vragen we om dit op een veilige manier te doen, en met de respect voor alle veiligheidsregels.”

De  werkgroep Zottegem Leeft vult aan: “Helaas is ‘Zottegem Leeft’ dit jaar in juni niet kunnen doorgaan. Daarom voegen we nu graag wat extra beleving toe aan ons opendeurweekend. Er zullen leuke ‘1001 Nachten’ sfeerhoekjes zijn en zelfs een heuse bedoeïenentent! De perfecte setting dus voor leuke social media foto’s.” Het opendeurweekend is ook meteen het startschot voor de eindejaarsactie ‘Winkel in Zottegem en Win een Wagen’.

Win een wagen

Namens  vzw Zottegem Winkelcentrum zegt Bart Schelstraete: “Net als in 2017 is er een wagen te winnen. Onze actie loopt van 10 oktober tot en met 31 december. Klanten kunnen tijdens deze periode bij de 99 deelnemende handelaars stempels verzamelen. Een spaarkaart is vol als je 10 stempels hebt van 10 verschillende handelaars. Naast de wagen is er ook driemaal een shoppingbudget van 500 euro te winnen.”

Tijdens het opendeurweekend vindt ook de  opening van de nieuwe WOODY-SHOP  (Hoogstraat) plaats. Een absolute eye-catcher voor Zottegem. Deze shop is gevestigd in de volledig vernieuwde lingeriewinkel BoT é en  zaakvoerster Evelien Goossens  zegt: “We zijn blij dat we start kunnen gaan met dit unieke concept: er is de Woody corner met fantastische muurtekeningen van de Woody World, een glow-in-the-dark sterrenhemel, meubelen in felle kleurtjes op maat van de kids én een interactieve speelwall waar ze hun diertjes tot leven kunnen laten komen. Iedereen wordt er ondergedompeld in het universum van Woody.”