Sacha Blé stelt zijn zesde gedichtbundel voor: Langzame Zon

Deze week komt een nieuwe gedichtenbundel uit van Balegemnaar Sacha Blé (ps. Andy De Smul). De titel is ‘Langzame zon’, de bundel wordt uitgegeven door Stichting De Kaneelfabriek en kan gereserveerd worden bij de boekhandel of rechtstreeks bij de uitgever (prijs: 16,75 EUR). De gedichten zijn medidatief-filosofisch van aard. De eerste reeks gedichten kan gelezen worden als een groep van zelfportretten, het tweede deel van de bundel maakt een portret van schoonmoeder Irena De Boever (1946-2017). De auteur debuteerde in 2003 en geeft tegenwoordig les in de Middelbare Steinerschool Aalst Michaëli. ‘Langzame zon’ is zijn zesde poëziebundel.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X