markt scheldewindeke

Francine Goeman en Marie Claire De Groote winnen 100 euro

Marktactie Scheldewindeke werd mooi succes

De Marktactie in Scheldewindeke werd een mooi succes. Schepen Lokale Economie Orville Cottenie blikt heel tevreden terug. ‘Er werden tijdens de Marktactie niet minder dan 1500 spaarkaarten uitgedeeld. 440 marktbezoekers dropten hun kaart in de wedstrijdurne. We hebben 20 winnaars heel gelukkig kunnen maken. Ze ontvangen een waardebon gaande van 6 tot 100 euro’, glimt schepen Orville Cottenie. (Reporter 17, foto’s DDL).
De hoofdprijzen gingen naar Francine Goeman (Oosterzele) en Marie — Claire De Groote (Scheldewindeke). En of ze blij waren met de waardebon van 100 euro. Drie weken lang kon je tijdens de woensdagmarkt in Scheldewindeke deelnemen aan de actie. Met een volle spaarkaart kwam je in aanmerking om een mooie prijs te winnen. Met veel dank aan de gemeente Oosterzele, die één van de 26 gemeenten in Oost- Vlaanderen was die meedeed aan de ‘Week van de Markt’. Een mooi initiatief van de provincie Oost — Vlaanderen, die ook nog een leuke attentie in petto heeft. Deelnemers aan de actie komen in aanmerking voor de Provinciale hoofdprijs, de winnaar ontvangt een reischeque van 250 euro. De gelukkige wordt eerstdaags bekend gemaakt.   Reporter 17