Kiwanis organiseert drive thru versie van Blue Bag Day

Door de corona-pandemie kon de jaarlijkse Blue Bag Day in april niet doorgaan. Na 3 keer uitstellen heeft vereniging Kiwanis beslist om een andere manier van ophalen te proberen.

Ze kunnen hun sociale projecten niet langer in de kou laten en organiseren een coronaproof-versie van de ophaling. Via een drive thru systeem kan men op 24/10 zijn Blue Bag deponeren in de Doornweg te Zottegem (inrijden via Grotenbergestraat). Stop alle kleding (alle textiel en lederwaren: kleding, schoenen, handtassen, lakens, gewone dekens. – Niet: tapijten, kussens, matrassen, gordijnen, donsdekens…) waar je vanaf wil in de blauwe zak en breng ze naar deze inzamelplaats. Vrijwilligers laden de wagen voor u uit, dus u kan coronaproof vertrekken. Er is handgel voorzien en men vraagt om een mondmasker op te zetten bij het openen van uw raam of bij het uitstappen.

De opbrengst van de Blue Bag Day 2020 wordt integraal gespendeerd aan het Gianni Eggermont   dat wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren urologische afwijkingen bij kinderen stimuleert en ondersteunt. Helemaal in lijn dus met ons motto “Serving the children of the world”.