Werken stationsomgeving Oosterzele/Balegem-Zuid/Walzegem

weekend van 17-18 oktober vervangt een bus de S52-treinen Gent Sint Pieter - Geraardsbergen

Tijdens het weekend van 17 en 18 oktober werkt Infrabel aan het spoor. Een bus vervangt de S52-treinen Gent-Sint-Pieters – Geraardsbergen tussen Gent-Sint-Pieters en Zottegem.

Vanaf dit weekend voert Infrabel werken uit aan de stationsomgeving Oosterzele/Balegem-Zuid/Walzegem. Aan Balegem-Zuid wordt de installatie naar een moderne digitaal gestuurde seininrichting vernieuwd. Vanaf 9 november start de aanleg van een langsweg tussen de Apostelstraat en Walzegem; van zodra deze weg af is, wordt de overweg Apostelstraat afgesloten.

De werken aan  Balegem-Zuid  vinden plaats overdag tijdens het  . Daarvoor wordt de overweg Walzegem  afgesloten voor alle verkeer van vrijdagavond tot maandagochtend. Er is een verkeersomleiding voorzien via Walzegem-Boerestraat. Het treinverkeer is dat weekend ook onderbroken. Meer info via  www.belgiantrain.be