Werken stationsomgeving Oosterzele/Balegem-Zuid/Walzegem

weekend van 17-18 oktober vervangt een bus de S52-treinen Gent Sint Pieter - Geraardsbergen

Tijdens het weekend van 17 en 18 oktober werkt Infrabel aan het spoor. Een bus vervangt de S52-treinen Gent-Sint-Pieters – Geraardsbergen tussen Gent-Sint-Pieters en Zottegem.

Vanaf dit weekend voert Infrabel werken uit aan de stationsomgeving Oosterzele/Balegem-Zuid/Walzegem. Aan Balegem-Zuid wordt de installatie naar een moderne digitaal gestuurde seininrichting vernieuwd. Vanaf 9 november start de aanleg van een langsweg tussen de Apostelstraat en Walzegem; van zodra deze weg af is, wordt de overweg Apostelstraat afgesloten.

De werken aan Balegem-Zuid vinden plaats overdag tijdens het . Daarvoor wordt de overweg Walzegem afgesloten voor alle verkeer van vrijdagavond tot maandagochtend. Er is een verkeersomleiding voorzien via Walzegem-Boerestraat. Het treinverkeer is dat weekend ook onderbroken. Meer info via www.belgiantrain.be

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X