Gedaan met bermparkeren in de Lettendries in Velzeke

Er werd gemeld en vastgesteld dat in de Lettendries in Velzeke automobilisten dikwijls hun wagen achterlaten op de gelijkgrondse berm naast de rijweg waardoor de vlotte doorgang van het verkeer er geregeld bemoeilijkt wordt. Daarnaast wordt door de geparkeerde voertuigen ook het zicht op tegenliggend verkeer vaak belemmerd en zijn er bij kruisend verkeer geen uitwijkmogelijkheden.

Na plaatsbezoek door en op verkeerstechnisch advies van de lokale politie heeft het stadsbestuur nu beslist om de gelijkgrondse berm in het eerste deel van de Lettendries (kant Kernemelkstraat) infrastructureel aan te passen. Dit zal gebeuren door er over een afstand van ca. 40 meter diamantkoppalen te plaatsen waardoor het parkeren er onmogelijk zal gemaakt worden.