Dirk Ruebens opnieuw verkozen als partijraadslid van de N-VA

Dirk Ruebens (57) is al jaren actief binnen de N-VA van Herzele. Hij is bestuurslid en penningmeester van N-VA Herzele en is ook arrondissementeel bestuurslid van N-VA Aalst-Oudenaarde.

Nu is hij dus ook opnieuw verkozen als nationaal partijraadslid. De partijraad bepaalt de krachtlijnen van de werking van de N-VA. In de partijraad wordt ook de politieke actualiteit besproken. De looptijd van het mandaat bedraagt 3 jaar. Dirk zorgt er mee voor onderbouwde beslissingen over de werking en de standpunten van de N-VA.

“Het is boeiend om na te gaan welke problemen er zich stellen en hoe we daar als partij een antwoord op kunnen bieden”, zegt Dirk. “Een inclusief en welvarend Vlaanderen, met inspraak voor alle Vlamingen, is dan ook mijn streefdoel. Door een beter bestuur uit te bouwen voor alle Vlamingen, werken we aan het Vlaanderen van morgen. En wat morgen met Vlaanderen gebeurt, dat bepaalt ons leven”.

“Wat ik zelf heel graag nog zou willen gerealiseerd zien, is dat er een extra betaalde Vlaamse feestdag komt voor alle Vlamingen. Want àlle Vlamingen moeten hun Vlaamse feestdag kunnen vieren! Noem het gerust maar mijn persoonlijke ambitie om dit mee te helpen realiseren deze bestuursperiode”, besluit Dirk.