Infrabel vernieuwt de seininrichting tussen Melle en Oosterzele

Deze week start Infrabel met het vernieuwen van de seininrichting tussen de Kalverhagestraat te Melle en Turkenhoek te Scheldewindeke. De werken verlopen tijdens verschillende periodes en kunnen zowel overdag als ’s nachts plaatsvinden.

Ze vrinden overdag plaats tijdens volgende weekdagen:

26-30 oktober               13 november

En doorlopend (zowel overdag als ’s nachts) tijdens de week van:

2-6, 16-20, 23-27 november

30 november – 4 december, 7-11 en 14-18 december

Tijdens het weekend van 14-15 november zal het treinverkeer hierdoor onderbroken zijn. Voor meer info over de aangepaste dienstregeling kan je terecht op de website van  https://www.belgiantrain.be/nl

Omwille van het gebruik van zware machines kunnen deze werken voor enige geluidshinder zorgen.

 

X