1 op 8 blaast zaterdagavond positief. 2 andere negeren nachtklok

 

 


Geraardsbergen/Lierde. Op zaterdag 24/10 voerde de verkeersdienst van de politie Geraardsbergen/Lierde een controle uit zowel in Geraardsbergen als Lierde. Ondanks de gesloten cafés en restaurants gaf deze actie toch teleurstellende resultaten.

Vorige zaterdag voerde de politie van Geraardsbergen/Lierde controles uit. Er werden 41 ademtesten afgenomen. 5 bestuurders bliezen positief en 1 alarm.  Hierbij werd 1 rijbewijs onmiddellijk ingetrokken.  Eén bestuurder, die positief blies, kon geen rijbewijs voorleggen, stond geseind voor betekening van verval recht tot sturen én trok een niet ingeschreven aanhangwagen die bovendien niet voldeed aan de technische eisen.  Het voertuig van deze bestuurder werd ingehouden en zijn aanhangwagen werd geïmmobiliseerd.  Verder onderzoek zal moeten uitwijzen wat de exacte toestand van het rijbewijs momenteel is.  Alle nodige processen-verbaal voor bovenstaande overtredingen werden opgesteld.

Ten slotte werden nog volgende overtredingen vastgesteld: 3 processen verbaal verlopen schouwing,1 onmiddellijke inning technische eisen,2 processen verbaal zwartwerk,2 processen verbaal COVID (inbreuken tegen nachtklok)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X