Eenrichtingsverkeer naar Zottegemse begraafplaatsen

Teneinde het verkeer in de omgeving van de (drukst bezochte) begraafplaatsen in Strijpen-Knutsegem en Bevegem zo vlot mogelijk te laten verlopen, zal er van zaterdag 31 oktober om 9 uur tot zondag 1 november om 18 uur in de omgeving daarvan een speciale verkeersregeling en in de straten daarheen eenrichtingsverkeer van toepassing zijn.

De stedelijke begraafplaats aan de Kluisstraat zal dan enkel te bereiken zijn vanuit Strijpen via de Rijkestraat. Het wegrijdend verkeer moet de richting Velzeke uit (via de Knutsegemstraat en Penitentenlaan). Naar de begraafplaats aan de Groenstraat in Bevegem zal men alleen kunnen rijden vanuit de Godveerdegemstraat (aan de spoorwegbrug de Groenstraat in), dus niet komende van Godveerdegem/Erwetegem. Ook in het gedeelte van de Groenstraat voorbij de begraafplaats zal immers eenrichtingsverkeer gelden voor het wegrijdend verkeer (enkel toegelaten richting Tweekerkenstraat en Hoevestraat).

 

Wij herinneren eraan dat in deze periode rond Allerheiligen, van voorbije maandag 26 oktober tot en met zondag 8 november, het dragen van een mondmasker ook op openbare begraafplaatsen + aanliggende parking verplicht is.

X