Personeelslid Stil Geluk positief getest op COVID-19

'De nodige veiligheidsmaatregelen werden genomen.'

.


Geraardsbergen/Ophasselt. In woonzorgcentrum Stil Geluk te Ophasselt testte een personeelslid positief op COVID-19. De directie nam onmiddellijk de nodige maatregelen. Niemand mocht Stil Geluk nog binnen tot wanneer alle personeelsleden en bewoners getest waren. Veerle Leemans van Stil Geluk: ‘Ik kan u wel meegeven dat wij vandaag alle personeelsleden en bewoners preventief getest hebben. Deze beslissing namen we in samenspraak met onze CRA en de dienst Zorg en Gezondheid nadat wij gisteravond in kennis gesteld werden dat een personeelslid van ons positief getest was op COVID-19. Er zijn geen bewoners en overige personeelsleden met symptomen. Wij hopen allen op een goed resultaat.’

Julien Borremans
Door jou verzonden

ongeveer een uur geleden

Zal ik zo publiceren
Aa
X