Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Wagen zwaar beschadigd na aanrijding met vluchtmisdrijf

In de Molenkouter in Zottegem raakte vannacht een wagen zwaar beschadigd na een aanrijding met vluchtmisdrijf. De bestuurder van de aanrijdende wagen bleef niet ter plaatse.

De spiegel van de wagen werd vernield en ook de zijkant liep heel wat schade op. De eigenaar van de BMW stelde de schade vast rond 5 uur vanmorgen, het moment dat een van de bewoners vertrok om te gaan werken. Vermoedelijk gebeurde de aanrijding dus in de nacht van zaterdag op zondag. Getuigen of mensen die hier iets meer over weten worden gevraagd om contact op te nemen met de politie van Zottegem.

X