SP.a Brakel schenkt pralines aan de zorgsector in Brakel

Met bezoeken aan de drie rusthuizen in Brakel nl.:Najaarszon ( Nederbrakel) , St.-Franciscus ( Opbrakel) en ’t Neerhof (Elst) werden de mensen van de zorgsector in de bloemetjes gezet door de lokale SP.a afdeling Brakel.

De drie mandatarissen in de Brakels gemeenteraad voor SP.a nl: Hedwin De Clercq, Franky Bogaert   en Saskia Schoutteten schonken drie dozen pralines ( coronaproof verpakt) aan het zorgpersoneel.

Hedwin De Clercq: “We zitten weeral in onmenselijke situaties wat de zorg betreft. Vorige keer werden er witte lakens uitgehangen ter steun van die mensen maar we stellen vast dat dit actueel toch wat verwaterd is en wouden   daarom   iets doen.”

Voorzitter Franky Bogaert beklemtoonde ook dat er nationaal meer geld werd vrijgemaakt om de zorgsector te ondersteunen en van meer middelen te voorzien.

 

 

X