CC Zoetegem laat je niet los en brengt theater bij jou thuis

Theater op een virtueel podium met WatchApp

CC Zoetegem sloot vorige week de poort van Zaal Rhetorica. Met alle begrip voor de maatregelen, want het is nu uiterst belangrijk dat we met z’n allen zorg dragen voor elkaar.

Maar meer dan ooit is er nood aan verstrooiing en aandacht voor de mooie dingen in het leven, kunst en cultuur. Vanaf 15 november brengt CC Zoetegem daarom theater bij jou thuis: niet fysiek, maar digitaal! Theatercollectief SKaGeN brengt met WatchApp #1: Emmi & Leo theater via de alomtegenwoordige applicatie WhatsApp.

Twee mensen, Emmi en Leo, leren elkaar toevallig kennen via WhatsApp. En daar kan je van in het begin bij zijn. Wij zetten je namelijk samen met Emmi en Leo in een WhatsApp-groepje. Vanaf dat moment kijk je mee elke keer zij een berichtje naar elkaar sturen. En dat is natuurlijk leuk, dat stiekem binnenkijken. Je leest mee hoe Emmi en Leo elkaar stukje bij beetje leren. Uiteraard loopt dat niet allemaal van een leien dakje. En uiteraard willen ze elkaar ook wel eens zien. Geniet ervan om in real-time te volgen hoe Emmi en Leo elkaar berichtjes sturen. ‘s Morgens, ‘s middags, op alle mogelijke uren van de dag en de nacht. Je kent dat wel, langzaam verliefd worden op iemand. En een onmogelijke liefde, dat zal je ook al wel eens hebben meegemaakt. Geniet van de spanning, van het mee zitten wachten op een antwoord, van alles wat je zo goed kent… Kortom “Emmi en Leo” is een zalige guilty pleasure, uiterst verslavend, maar oh zo leuk.

Info & tickets?

De voorstelling start op zondag 15 november.

Koop je ticket voor vrijdag 13 november en volg 3 weken lang het intrigerende verhaal van Emmi & Leo. Wie deel wil nemen moet beschikken over een smartphone en Whatsapp. En er is nog goed nieuws. Op 6 december start het gloednieuwe tweede deel! Alle info en hoe je tickets kan bestellen voor zowel WatchApp#1 als WatchApp #2 vind je de website van CC Zoetegem via deze link www.cczoetegem.be/node/802.