Praat- en danssalon Blue Lagoon in de Adamstraat wordt overgenomen


Geraardsbergen. Praat- en danssalon Blue Lagoon in de Adamstraat in het centrum van Geraardsbergen wordt overgenomen. Yannick Lintermans en zijn ouders laten hun zaak met heel veel spijt over. Sinds geruime tijd kampt Yannick en zijn moeder met gezondheidsproblemen, waardoor ze hun engagement en inzet niet meer voor 100% kunnen garanderen. Yannick: ‘Gedurende 7 jaar hebben we heel wat beleefd, met ups en downs. We hebben evenementen en feesten georganiseerd, lief en leed   met klanten en vrienden gedeeld. Heel wat artiesten mochten we in onze zaak verwelkomen. Wij hadden dit een paar maanden geleden niet voorzien, maar de vraag, het aanbod deed zich voor en wegens gezondheidsredenen laten we de Blue Lagoon over aan nieuwe uitbaters.’

Jessie Dehenau en Jonas Heireman worden de nieuwe uitbaters van de Blue Lagoon. Yannick : ‘Met hun temperament en wilskracht zijn we ervan overtuigd dat ze de klanten een warm en familiaal gevoel zullen geven, zoals wij de afgelopen jaren hebben gedaan.’

Yannick en zijn ouders hebben 7 mooie jaren in de Blue Lagoon beleefd. Daarom willen ze niet met de stille trom vertrekken: ‘Wij danken iedereen die ons de afgelopen jaren heeft gesteund. We gaan jullie allemaal missen. Dit is geen afscheid, want samen zullen we nog een pintje drinken bij de nieuwe uitbaters in de Blue Lagoon. We blijven nog evenementen, eetfestijnen en andere feesten in de Adamstraat organiseren.’ Wanneer de horeca zijn deuren weer mag openen, zullen Yannick en zijn ouders een datum in een weekend prikken waarop ze hun afscheid vieren en tevens de nieuwe uitbaters Jessie en Jonas aan iedereen kunnen voorstellen.

Julien Borremans