ASZ en zorginstellingen in Geraardsbergen zijn op zoek naar vrijwilligers


Geraardsbergen. De zorginstellingen in Geraardsbergen en het ASZ campus Geraardsbergen zijn op zoek naar vrijwilligers om een handje te helpen. Als je je de komende weken een aantal uren per week kan vrijmaken om medewerkers in de zorginstellingen of het ASZ te ondersteunen, kan je contact opnemen via onderstaande mailadressen of telefoonnummer:

  • Om hulp te bieden in zorginstellingen, contacteer de dienst Samenleving van het lokaal bestuur op 054 43 44 84 of stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar  samenleving@geraardsbergen.be
  • Om hulp te bieden in het A.S.Z. stuur een mail naar  helpen@asz.be

Je krijgt zeer snel alle nodige info over deze oproep en je kan je meteen kandidaat stellen. De zorginstellingen en het A.S.Z. willen een lijst van kandidaat-vrijwilligers aanleggen van waaruit kan gepland worden in functie van hun noden.

Julien Borremans