Jongeman trekt rond de middag groot mes in het centrum van de stad


Geraardsbergen. Uit goed ingelichte bronnen hebben we vernomen dat woensdagmiddag rond 13.00 uur een jongeman om nog onverklaarbare redenen in de Kattenstraat te Geraardsbergen een groot mes trok. Een getuigenis liet ons weten dat het om een jongeman met een getinte huidskleur zou gaan. Andere voorbijgangers ontkennen dit en wijzen erop dat het om blanke mannen ging. De jonge kerel zwaaide met het wapen. Wat de man bezielde of wat hij van plan was met het wapen, is niet geweten. Het verhaal werd ons intussen door Karolien De Turck – woordvoerster van de politie Geraardsbergen/Lierde – bevestigd: ‘We zijn inderdaad op de hoogte en het onderzoek is lopende op dit moment.’ Van zodra we meer info hebben, zullen we die publiceren.

Julien Borremans