Verkoopactie Powerchair Hockey Foundation vzw

2020 is voor iedereen een heel vreemd en verwarrend jaar geweest. Zo ook voor onze vzw de Powerchair Hockey Foundation …

De Powerchair Hockey Foundation vzw organiseert regelmatig activiteiten om personen, jong en minder jong, in een elektrische rolstoel aan het bewegen of sporten te krijgen.
Ze geven initiaties powerchairhockey in allerlei organisaties en revalidatiecentra zodat onze mooie sport breder bekent raakt bij het grote publiek.

Powerchairhockey is een soort zaalhockey gespeeld vanuit een elektrische rolstoel. Meestal gaat het om personen met een spierziekte of een bot/gewrichtsaandoening.

Door de Covid pandemie heeft de organisatie sinds maart geen enkele activiteit kunnen/mogen organiseren omwille van het feit dat zij voornamelijk werken met personen met een hoog risico. Ook hun jaarlijkse zomerkamp hebben ze moeten annuleren door diezelfde reden.

Veel van de spelers worden ’s nachts of zelfs overdag beademd waardoor het risico veel te hoog was om in groep te spelen en te trainen. Doordat ze geen activiteiten hebben kunnen organiseren hebben ze ook minder inkomsten kunnen ontvangen. Akkoord, ook minder uitgaven maar dit weegt niet op tegen het verlies aan inkomsten.

Normaal gezien zouden ze een chalet aan de ijspiste in Waregem willen openhouden in de komende kerstweken maar ook dat kan om duidelijke redenen niet doorgaan. Gelukkig kwamen ze in contact met Hein Defrenne en Veerle De Maere, die hen het aanbod om deden Cava en Biermanden te verkopen met opbrengst voor hun vzw.

 

Bestellen kan via de webshop op onze website www.powerchairhockeyfoundation.be/winkel

Of via An Vanheusden, an@powerchairhockeyfoundation.be, 0479/609 539

Of via Kenny Verbraekel, kenny@powerchairhockeyfoundation.be, 0495/433 313

Uw bestelling wordt in Waregem aan huis geleverd, buiten Waregem gebeurt dit via An of Kenny.

X