Jonge mama (30) overleden na ongeval onverlicht stuk Oudenaardsesteenweg

Een dertigjarige mama van twee kinderen uit Burst is donderdagavond om het leven gekomen bij een frontale botsing op de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere. Buurtbewoners zijn niet te spreken over het feit dat het bewuste stuk weg onverlicht is. Het gemeentebestuur van Erpe-Mere heeft er naar eigen zeggen bij het Agentschatp Wegen en Verkeer al meermaals op aangedrongen verplichting te plaatsen.

Het tragische ongeval gebeurde omstreeks 18 uur. L.S. reed in de richting de Vijfhuizen toen ze ter hoogte van de Zevekootstraat en de Botermelkstraat om een nog onduidelijke reden van haar rijbaan afweek en hierdoor frontaal botste met een tegenligger. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse maar voor de jonge vrouw kon geen hulp meer baten.

Bron Het Nieuwsblad

 

X