GC De Kluize wordt rustige studeerplek

Van 1 december 2020 tot 29 januari 2021

Vanaf dinsdag 1 december 2020 tot en met vrijdag 29 januari wordt het Gemeenschapscentrum De Kluize een ideale studeerplek.   GC De Kluize zet opnieuw de deuren open voor studenten die op zoek zijn naar een plek om te studeren. (R17, foto’s DDL)

De studenten kunnen er terecht van 8 u tot 22 u. Uiteraard wordt dit corona-veilig gefaciliteerd. Daarom is het noodzakelijk een studieplek aan te vragen via reservaties@oosterzele.be. Studenten registreren hun aanwezigheid ook in het logboek dat daarvoor beschikbaar is. Gemeente Oosterzele wenst alle studenten alvast veel succes bij het studeren en mooie resultaten na de examens! Meer weten? Elsy De Wilde, schepen voor Jeugd, 0494 86 57 04, elsy.dewilde@oosterzele.be,   David De Landsheere, departementshoofd Vrije Tijd. 09  / 363 83 30, david.delandsheere@oosterzele.be.

X