Voor Zottegems Zwembad komt de heropening van de zwembaden te vroeg

Het stedelijk zwembad gaat helaas nog niet open laat schepen Brecht Cassiman weten via zijn facebook-pagina:
Voor de Bevegemse Vijvers komt de heropening van de zwembaden helaas te vroeg. De tweede lockdown werd aangegrepen om een aantal noodzakelijke werken in zwem- en kleedzone in te plannen: verf- en voegwerken, betegeling, nieuwe startblokken etc. Dit gebaseerd op de verwachte opgelegde sluiting tot het jaareinde. Daardoor kan het zwembad onmogelijk heropenen op 1 december.

🏊🏻 We bekijken momenteel alle opties om de werken versneld uitgevoerd te krijgen.
🏊🏻‍♀️ We doen er alles aan om zo snel mogelijk te heropenen, volgens de gangbare protocollen: het zwemmen zal dus alleszins op reservatie blijven.
🏊🏼‍♂️ We zullen hiervoor rekening houden met de grootschalige organisatie van examens op de site Bevegemse Vijvers, die loopt tot midden december.
Begin volgende week communiceren we de streefdatum van heropening. Ik wil me uitdrukkelijk verontschuldigen bij alle zwemmers die vanaf dinsdag hoopten opnieuw een frisse duik te kunnen nemen, maar eens te meer worden we geconfronteerd met onvoorziene wendingen in bijzonder vreemde tijden.
Indoor sporten voor -12 jarigen in clubverband wordt wel weer mogelijk vanaf maandag, maar door de examenorganisatie niet in alle sporthallen, gelieve hiervoor contact te nemen met de sportdienst voor meer info.
X