Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Voertuig kwam tot stilstand tegen wielermonument in Brakel

Op 28/11/2020 omstreeks 23.15 uur   heeft er zich een spectaculair ongeluk voorgedaan op het Rond Plein in Brakel.   Een auto komende uit de richting van Oudenaarde reed rechtdoor op het Rond Plein en kwam tot stilstand tegen het fietsmonument.       Er vielen geen gewonden maar het voertuig liep aanzienlijke schade op. De lokale politie PZ Brakel kwam ter plaatse.

 

 

X