©RV - Enkaavee Sint show

ENKAAVEE verwelkomt de Sint in het Oud stadhuis van Ninove

Op zaterdag 05 december komt de Sint naar Ninove en meer bepaald naar onze ENKAAVEE radiostudio in het Oud Stadhuis.
Jammer genoeg kan de goedheilige man geen ouders en kindjes ontvangen door de geldende nationale maatregelen.
Maar we zouden ENKAAVEE niet zijn om het contact tussen de Sint en de kindjes toch te laten plaats vinden maar dan wel online. Ze doen dit in nauwe samenwerking met de Sint Nicolaasvrienden!

Tussen 14.00 en 17.00 zal de Sint praten, chatten met iedereen die het maar wil via de Facebookpagina. Kinderen kunnen al hun vragen, tekeningen, verlanglijstjes nu al doorsturen naar volgend adres: sinttv@enkaavee.be.
Hebben jullie zelf geen inspiratie, geen probleem download onze leuke en originele tekeningen van onze site: www.enkaavee.be. En stuur ze naar sinttv@enkaavee.be.

De Sint heeft de presentatrices Lindie en Stephanie al een leuke brief opgestuurd met wat taakjes om een volwaardige hulppiet te worden, al hun avonturen kan je volgen op onze FB-pagina (ENKAAVEE) via een paar leuke filmpjes, zeker doen he!

Oefen alvast jullie Sinterklaasliedjes in want de Sint zal deze ongetwijfeld jullie heel graag horen zingen!

Dus lieve ouders en kindjes zet zaterdag 05 december al met stip in jullie agenda, schmink en verkleed jullie kapoenen in Sint of Piet, leg de verlanglijstjes klaar en wij beloven jullie een spetterende, leuke en kindvriendelijke Sinterklaas show!

X