Lokaal Bestuur Zwalm liet de eer aan Christof Walraevens, schenker van de kerstboom, om een eerste keer de lichtjes aan te steken op vrijdagavond 4 december.  

 

De kerstboom van het lokaal bestuur Zwalm werd in 2019 voor de eerste keer niet aangekocht, maar was een geschenk van burgemeester, Eric De Vriendt, aan alle Zwalmenaren. De start van een leuke traditie. Daarom deed het lokaal bestuur dit jaar een oproep aan alle inwoners, Zwalmse verenigingen en bedrijven om de kerstboom voor 2020 te schenken. Christof Walraevens van Tuinen Walraevens uit Munkzwalm was erg enthousiast en zocht een mooie kerstboom uit: een exemplaar van maar liefst 10 meter hoog.

De kerstboom werd met behulp van een hoogtewerker geplaatst en versierd door de technische dienst. De eer om de lichtjes een eerste keer aan te steken viel te beurt aan de schenker op vrijdagavond 4 december.

Het lokaal bestuur hoopt een leuke traditie te hebben aangezwengeld.

X