VIDEO: Spectaculair coronaproof bezoek van de Sint te Velzeke

Velzeke is in de wolken met de komst van Sinterklaas!

Vrije Basisschool Velzeke — Leeuwergem pakte dit jaar uit met de pietenzoektocht, maar daar bleef het niet bij. Omwille van de coronamaatregelen mocht de Sint niet op school komen en gingen de kinderen op zoek in de buurt naar alle pietjes die kwamen gluren in de huizen rondom de scholen.

Maar de Sint had een ander plan. Hij had gehoord dat het de directeur zijn laatste werkjaar is en maakte een gaatje in zijn agenda vrij. Vrijdagnamiddag 4 december stond de school in rep en roer, want de Sint kwam met de hoogtewerker (coronaproof) via de ramen de kinderen begroeten. Vervolgens begon hij aan het echte werk en klom hij naar het dak om het dansje van de kinderen te bewonderen. Hij genoot vanop het dak met volle teugen. Niet alleen de kinderen waren onder de indruk, maar ook de leerkrachten vielen uit de lucht!

Het werd een magische dag waarin vele dromen uitkwamen!

Geniet mee van de beelden :

X