BS Bevegem grote winnaar Rode Neuzendag 2020

GO! basisschool Graaf van Egmont in Bevegem werd vrijdag door Qmusic en VTM tot grote winnaar uitgeroepen van de Rode Neuzendag 2020.

Als Rode Neuzenschool werden de voorbije jaren allerlei projecten opgezet, die ervoor  moeten zorgen dat de meer dan 400 leerlingen zich goed in hun vel voelen. In die mate dus dat de Zottegemse school tot winnaar werd uitgeroepen van de Rode Neuzendag 2020. Vrijdag  ontving de school medewerkers van Qmusic en VTM voor een live-uitzending. Bovendien kwam Giovanni Kemper, één van de finalisten van ‘The  Masked Singer’ langs voor een spetterend optreden.

Directeur Steven Ghys: ‘Deze prijs is een waardering en erkenning voor de vele inspanningen van het team om ervoor te zorgen dat onze kinderen zich helemaal thuis voelen op onze school. Het is een stimulans om op dezelfde weg verder te gaan en onze reputatie van  warme school alle eer aan te doen. Ik ben een trotse directeur.’

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X