Vlassenroot Fr

Rotary Merelbeke-Melle schenkt 2500€ aan sociale kruidenier MIA

FreddyDonatie sociale kruidenier MIA Merelbeke

Vlassenroot FrRotary Merelbeke-Melle is een jonge club opgericht in 2019 en die in het begin van 2020 is bezegeld is met het charter. Als Rotary Merelbeke-Melle maken we deel uit van Rotary International. Dit is een belangrijke serviceorganisaties die als enige een consultatieve stem heeft bij de VN en bij UNECSO. Rotary is een vereniging waar vrienden met verschillende achtergronden samenkomen om samen iets te beleven en te ondernemen.

Iedereen is getroffen door de Corona-crisis. De sociaal zwakkeren voelen de impact des te meer. Vandaar dat Rotary Club Melle-Merelbeke (‘RCMM’), een jonge maar zeer ge ëngageerde club, een lokale actie lanceerde om onze medemensen te ondersteunen” H’S TAPAS TIME!.

Met enige trots heeft onze Rotaryclub uiteindelijk de donatie kunnen overhandigen aan een
lokaal project met name de “sociale kruidenier MIA”, dit was onze eerste actie met een zeer geslaagd resultaat.  De “ Corona Tapas Pakketten “top artisanale producten van bij ons brachten 2500€ op.
MIA is een sociale kruidenier waar behoeftigen terecht kunnen voor gratis voeding en betalende non-food producten tegen sterk verminderde prijzen. Los van het feit dat wij als club bewust hebben gekozen voor de sociale kruidenier Mia is deze donatie gekoppeld aan het winkelen bij de lokale handelaar zijnde Slagerij RABAUT en slagerij DE SMET PORIAU uit Merelbeke. De sociale kruidenier Mia zal dit bedrag integraal gebruiken bij bovenstaande handelaars. (DDL)

X