De Kerstweken van Hulp2020

De serviceclubs Rotary, Rotaract, Inner Wheel uit Zottegem en Radio M fm, willen gedurende de komende weken het kerstgevoel in de huiskamer of op de werkvloer brengen. De radio als middel om leuke boodschappen en liedjes over te brengen aan mensen of organisaties waar we heel wat respect voor hebben. Wat een fijn gevoel is dit!

De Kerstactie van HULP2020 loopt van 7 tot 24 december, met als apotheose een Kerst Top 50   en voor de kids een Top 10 op tweede kerstdag. Vanaf heden kan je via  hulp2020.be/kerstactie  liedjes aanvragen of een dankjewel richten aan een persoon of organisatie die jou dierbaar is. Elke werkdag, vanaf 7 tot 24 december zal een selectie van deze berichtjes tussen 12 en 14 uur te horen zijn in de regio update van Radio M fm.

In alle zorgcentra van Zottegem alsook in het administratief centrum staan er wensboxen, waar jullie kerstboodschappen kunnen posten. Volledig vrijblijvend kunnen jullie ook stemmen op onze Kerst Top 50 of voor de allerkleinsten op de Kerst Kids Top 10. En wie weet win jij wel een mooi kerstcadeau gedurende de live-uitzending op zaterdag 26 december. Luister tussen 10 en 14 uur naar de Kerst   Kids Top 10 en van 14 tot 18 uur naar de Kerst Top 50!

Alle info op  www.hulp2020.be/kerstactie

Afstemmen dus via de drie frequenties: Brakel 105.6 (regio Brakel/Zwalm), Zottegem 107.6 (regio Zottegem/Geraardsbergen), Oosterzele 107.2 (regio Sint-Lievens-Houtem/Wetteren) of wereldwijd via  www.radiomfm.be

X