Drugsdealer met een step in Brakel -Michelbeke

Zaterdag werd een drugsdeal onderschept door de lokale politie Brakel op de hoek van de Heksteelstraat en de Poorterij. Een jongen van 19 jaar verplaatste zich met een step en een 23- jarige met een personenwagen. Toen het handeltje aan de gang was greep de lokale politie ( recherche) in. In de personenwagen trof men een hoeveelheid  cannabis aan. De bestuurder van de  step werd aangehouden en bij een huiszoeking werden cannabis en precisieweegschalen aangetroffen. De 19- jarige werd voor de onderzoeksrechter voorgeleid in Oudenaarde.

Vervolgens werd er nog een huiszoeking gedaan  waar vier personen werden aangetroffen die verdovende middelen  aan  het gebruiken waren. Er werd PV opgesteld voor het niet naleven van het samenscholingsverbod.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X