Open de kappers! NU!

!!!  Opgepast: deze tekst is politiek incorrect als de pest.  

Het land is naar de sjokkedeizen. De economie sputtert niet langer maar heeft er, als een twintigjarige Subaru Legacy, finaal de brui aan gegeven. De politiek weet niet langer van welk hout pijlen maken. En eerlijk gezegd? Wat zou het. We hebben al erger meegemaakt. Zolang de aanvoer van Cara pils en curryworsten verzekerd blijft zal deze natie, als één man/vrouw/elders, ten strijde trekken tegen zijn onzichtbare vijand en zegevieren.  

Maar alstublieft. Alstublieft ! En nog eens alstublieft! Laat de kappers opnieuw de deuren openen. Hoezeer ik ook platina- en zilverharige dames aanbid, als waren het mythische nimfen, wakker worden naast een bobtail met 4 weken uitgroei verdient geen man.  

En nu ook de kapsters zich stilaan tegen de hoeren keren, als waren het de negers der contactberoepen, kan een volksopstand of, godbetert, een staatsgreep door vrouwen met krultang en bipolaire snit niet lang uitblijven.  

Dus, om de liefde God’s, open opnieuw de kapsalons, opdat onze vrouwen weer monochroom acajou en van d égrad é en balayage voorzien kapsel door het leven kunnen. En wij, mannen, opnieuw sereen en zonder gevaar voor lijf en leden bij de hoeren.  

Met oprechte dank,  

Eric.