Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Wzc De Vlamme steunt collega’s wzc Egmont met ‘hartverwarmende’ vlam

Mooi gebaar van woonzorgcentrum De Vlamme in Erwetegem aan de collega’s van woonzorgcentrum Egmont dat momenteel moeilijke tijden beleeft na verschillende uitbraken van het coronavirus. Ze schonken, verwijzend naar het Studio Brussel initiatief om hartverwarmende vlammen in alle vormen te laten verschijnen, een houten vlam met mooie verlichting.

Een warm en solidair gebaar dat ten zeerste werd geapprecieerd door het personeel, de inwoners en directie van wzc Egmont.

X