CD&V Zwalm gaat in gesprek met Zwalmse handelaars en ondernemers.

 

Het hoeft geen betoog dat de coronapandemie en de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding een grote impact hebben op het ondernemen in het algemeen en op de handelaars en ondernemers uit Zwalm in het bijzonder.

Daarnaast doen de Federale en Vlaamse regering inspanningen om de getroffen handelaars en ondernemers zo goed mogelijk te ondersteunen om door de crisis te geraken. Ook de provincie draagt haar steentje bij.

CD&V Zwalm wil luisteren naar de Zwalmse handelaars en ondernemers over de impact van de crisis, en de ervaringen met de steunmaatregelen van het Federale, Vlaamse en Provinciale niveau.

Wij voorzien ook ruim de mogelijkheid om te kijken wat er beter kan.

Wat?

Wij zetten een interactieve digitale vergadering op in samenwerking met de

CD&V Parlementsleden Leen Dierick (Federaal Parlement), Robrecht Bothuyne (Vlaams Parlement) en gedeputeerde Leentje Grillaert (Provincie Oost-Vlaanderen)

De  teams-vergadering  van een uurtje waar de drie mandatarissen een overzicht bieden van de corona (steun) maatregelen per beleidsniveau. Daarna is er ruime mogelijkheid om vragen te stellen.

De digitale vergadering gaat door op VRIJDAG 18 DECEMBER van 17.00 uur tot 18.00 uur.

Inschrijven kan via mail  bernhard.ardaen1@gmail.com

De geïnteresseerden ontvangen een uitnodiging als bevestiging samen met de link naar de Teams vergadering.

Als het tijdstip van de teamsvergadering niet past, kunnen geïnteresseerden dat ook laten weten via mail  bernhard.ardaen1@gmail.com. Zij ontvangen dan na de digitale vergadering de gebruikte informatiebundel.

Voor verdere vragen en inlichtingen kunt u terecht bij:

Eric De Vriendt — Burgemeester Zwalm — 0473/33 16 14

Bernhard Ardaen — Voorzitter CD&V Afdeling Zwalm — 0470/87 24 29

X