Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Verschillende gsm-toestellen gestolen na inbraak. Van de inbrekers momenteel geen spoor.


Geraardsbergen. Verschillende inbrekers stalen dinsdagavond 15 december in de Orange shop in de Oudenaardsestraat verschillenden gsm-toestellen. De politie van Geraardsbergen/Lierde werd omstreeks 21.00 uur opgeroepen met de mededeling dat twee verdachte individuen zich aan de Orange Shop ophielden. Even later was het raam van de inkomdeur ingeslagen en jatten de twee dieven verschillende gsm-toestellen mee. Daarna sprongen ze in een wagen en kozen het hazenpad. De politie was snel ter plaatse, maar konden enkel de inbraak vaststellen. Van de inbrekers is momenteel geen spoor. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Julien Borremans

X