Oosterzeelse winkels zijn belangrijk voor dynamiek in onze gemeente

Eindejaaractie: Van 1 december 2020 tot en met 31 januari 2021

‘Oosterzele Onderneemt’ organiseert met medewerking van het gemeentebestuur een eindejaaractie van 1 december 2020 tot en met 31 januari 2021. Door corona heeft de lokale economie ernstig onder de situatie geleden. Lokaal winkelen is nu heel belangrijk. Help de lokale economie door de crisis. Een nieuw tijdperk is ingeluid. 2020, een jaar als geen ander. Naast veel miserie en ellende bracht corona toch ook iets goeds te weeg. We gingen massaal naar buiten om te wandelen (het wandelen herontdekt!), fietsen, lopen, joggen, jong en oud werden gespot in onze mooie Oosterzeelse natuur en…door de coronacrisis werd lokaal kopen de nieuwe trend. De wereld is nu een dorp. Voor corona was je in een mum van tijd aan de andere kant van de planeet, helaas dat geldt ook voor dat venijnig onzichtbaar coronavirus dat we met zijn allen moeten klein krijgen. De lokale handelaars leveren in deze vermaledijde coronatijden veel inspanningen om in het ‘winkelhieren’ alle coronamaatregelen stipt op te volgen. Lokaal kopen draagt bij tot een gezonde en sociale gemeente. Back to basic. De Oosterzeelse winkels zijn belangrijk voor de dynamiek in onze gemeente. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Koop lokaal
Er zijn 10.000 spaarkaarten in omloop. De klanten zullen bij de 20 deelnemende handelaars stempels kunnen verzamelen op een spaarkaart.Vol gestempelde spaarkaarten kunnen gedeponeerd worden bij één van de twintig deelnemende handelaars. Per deelnemende handelaar is een waardebon voorzien van 25 euro. 12 stempels zijn voldoende voor een volle spaarkaart. De waardebonnen worden verloot onder alle klanten met een volledige spaarkaart. De winnaars worden begin februari 2021 bekend gemaakt.
Doe je aankopen in Oosterzele. Je vindt van alles in Oosterzele. ‘Oosterzele Onderneemt’ blijft de lokale economie met verve verdedigen. Breng een bezoek aan de Oosterzeelse handelszaken. Met de Eindejaaractie wil ‘Oosterzele Onderneemt’ de kracht, de dynamiek, creativiteit en diversiteit van Oosterzeelse handelszaken aantonen én dat ze mee zijn met de tijdsgeest. Ze doen er alles aan om je op je wenken te bedienen. Oosterzele, jouw bereikbare gezellige bestemming.
Geniet van het ruime, gevarieerde aanbod. Grijp je kans. De eindejaaractie is er om nu al aan cadeaus en zoveel meer te denken. December en januari betekenen geschenkentijd. Je vindt bij de deelnemende handelaars zoveel objecten die stuk voor stuk smeken om in (cadeau)verpakking van eigenaar te wisselen. Je vindt er zoveel, te veel om op te sommen. Je vindt hieronder een overzicht van zaken die deelnemen. Ze hebben alvast wat je nodig hebt, verrassende en betaalbare producten.

Deelnemende handelaars
Asian Taste, Cybele, Bockstaele-Hairstyling, Het Zoeteke, De Vierhoekhoeve; Slagerij Kurt, Marva Coiffure, Slagerij Günther & Wendy, Ann Cocquyt Groenten en fruit Jo De Smet, Podocenter La Cr éa, Verzekeringen De Groote nv ,Kookwinkel Oud Huis Sacks, Eveline, Fietsen Stefan, Kapsalon Sabine, Puur Coiffuur, Klavertroef , Boomkwekerij Danny Meersman, Gijzelaarke en MorreLandt

Beantwoordt de oproep: kooplokaal winkelhieren kooplokaaloookdigitaal. Alle deelnemers doen een bijzondere inspanning om volledig coronaproof hun producten en diensten aan te bieden. Door corona wordt de eindejaaractie verlengd tot 31 januari 2021. Samen sterker om dat vreselijk virus Covid 19 aan te pakken. Het doel van de eindejaaractie is om alle handelaars van Oosterzele zoveel mogelijk te bundelen en om de bevolking ervan te overtuigen om zijn inkopen te doen bij de lokale handelaars. De coronacrisis wijst ons op de absurditeit van veel verplaatsingen, ze zijn echt niet nodig. Meer nog, ze zijn niet effici ënt. In je eigen buurt winkelen, thuis laten leveren, je helpt echt onze lokale handelaars. Win — win. Buy lokal. Veel winkelplezier. Reporter 17

X