Barry’s uit kookt wekelijks voor slachtoffers woningbrand uit Velzeke

Geert Van De Velde, zaakvoerder van Praat Eet & Muziekcaf é Barry’s in Erwetegem, kookt wekelijks mee voor Alain en Inge, de slachtoffers van de woningbrand vorige week in Velzeke.

“Het was eigenlijk een idee van mijn dochter Jana om iets voor Alain en Inge te doen”, geeft Geert toe vanuit de keuken.  “Ik sta bij Barry’s dagelijks achter de kookpotten, dus het is een kleine moeite om voor 4 personen extra mee te koken. Inge liet telefonisch al weten dat ze hier heel dankbaar voor zijn.  Ik ga hen ook op Kerstavond en oudejaarsavond een gratis menu bezorgen zodat er tijdens de bizarre feestperiode toch nog een lichtpuntje schijnt voor hen.”
Geert was ook in het verleden niet verlegen voor een stunt voor het goede doel. Hij organiseerde al meermaals fuiven voor oa vzw Lichtpunt, Hippo and Friends, enz.
X